Aanmelden

AANMELDING KKC DE LOPER
Nu nog op 2 locaties… maar op weg naar ons prachtig nieuwe gebouw aan de Groene Loper… zijn jullie van Harte WELKOM om kennis te komen maken met KKC De Loper.
In een persoonlijk gesprek is er volop ruimte voor alle vragen en vertellen we je graag over waar KKC De Loper voor staat. Vanzelfsprekend nemen we een kijkje bij de groepen.
Ons kernkindcentrum biedt onderdak aan opvang en onderwijs. Graag willen wij jullie zo goed als mogelijk ontvangen in KKC De Loper, daarom onderstaande toelichting.

Aanmelden aanstaande 4-jarigen
Willen jullie graag komen kennis maken met het onderwijs in KKC De Loper om jullie kleuter mogelijk bij ons aan te melden?
Maak een afspraak voor een gesprek en rondleiding met Nathalie via n.gerardi@komleren.nl
Aanmelden zij-instroom
Als jullie je kind willen aanmelden bij ons kernkindcentrum en jullie zijn afkomstig van een andere basisschool, neem dan contact op met Malu [Intern Begeleider] via m.keulen@komleren.nl

Het aanmeldingsformulier vinden jullie via deze link.

Peuteropvang en BSO
Onze pedagogisch medewerkers maken graag tijd vrij om alles te laten zien en vragen te beantwoorden over de locatie die je graag wilt leren kennen. Dit kan door het aanvragen van een rondleiding.
Na het indienen van deze aanvraag neemt een medewerker van de locatie zo gauw mogelijk contact op om de rondleiding te bevestigen.
De peuteropvang locaties zijn alleen geopend tijdens schoolweken. Je kunt dus geen rondleiding aanvragen in een schoolvakantie bij een peuteropvang locatie.
Aanvragen rondleiding:
buitenschoolse opvang: bso.gonuts@mik-kinderopvang.nl
peuteropvang: po.peanuts@mik-kinderopvang.nl
Wilt u zich direct vrijblijvend aanmelden?
Heeft u een vraag over plaatsing of (kind)planning?
Stuur dan een email naar-buitenschoolse opvang: planning@mik-piwgroep.nl
Peuteropvang: doelgroepen@mik-piwgroep.nl